Υπηρεσίες

Βασική προτεραιότητά μας είναι η προστασία και η ασφάλεια των εμπορευμάτων σας. Μεταφέρουμε ευπαθή προϊόντα σε χαμηλή θερμοκρασία, ψύξη ή κατάψυξη. Όλα τα εμπορεύματα που μεταφέρουμε είναι ασφαλισμένα για την μεταφορά τους. Επιπλέον αναλαμβάνουμε ειδικές μεταφορές και μεταφορές άλλων εμπορευμάτων και οικοσκευών από και προς την Κω.

Γενικές μεταφορές

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους συνεργάτες, οι οποίοι θα φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων σας. Από το 1982 μέχρι σήμερα μεταφέρουμε με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια, κάθε είδους εμπόρευμα ή οικοσκευή.

Ψυγειομεταφορές

Μεταφέρουμε ευπαθή προϊόντα σε χαμηλή θερμοκρασία, ψύξη ή κατάψυξη. Βασική προτεραιότητά μας είναι η προστασία και η ασφάλεια των εμπορευμάτων σας. Διαθέτουμε πιστοποιημένα ψυγεία για τη μεταφορά ψυχρού εμπορεύματος.

Τοπικές διανομές

Αποστολές δεμάτων και διανομές προϊόντων στην Κω και τα Δωδεκάνησα. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να μεταφέρει κάθε αποστολή εμπορευμάτων γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

 

Η μεταφορική εταιρία ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΠΕ, με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των μεταφορών από το 1982, εγγυάται άριστες υπηρεσίες μεταφοράς...

Εξπρές Ελλάς

 

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΠΕ

1ο χλμ Επαρχιακής Οδού & Μάρκου Kλαδάκη, Μαρμαρωτό, 85300 Κως - Δωδεκάνησα (χάρτης)

E-mail: expres_h@otenet.gr

Τηλέφωνο: 22420 21000, 22420 28257

Συνεργάτες

Στην Αθήνα, συνεργάτες μας από το ξεκίνημα της επιχείρησης, οι φίλοι μας: