Προφίλ

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΠΕ

Η μεταφορική εταιρία ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΠΕ, με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των μεταφορών από το 1982, εγγυάται άριστες υπηρεσίες μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής προϊόντων στην Κω, την Αθήνα και πολλές περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.

Ο ιδιόκτητος στόλος μας αποτελείται από οχήματα ικανά για την πλήρη κάλυψη κάθε ανάγκης που θα προκύψει. Έτσι, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιαδήποτε ζήτηση για μεταφορά, κάθε είδους εμπορεύματος ή οικοσκευής με συνεπεία και ανταγωνιστικές τιμές.

Ψυγειομεταφορές - Ξηρό φορτίο

Διαθέτουμε πιστοποιημένα ψυγεία για τη μεταφορά ψυχρού εμπορεύματος καθώς και οχήματα για τη μεταφορά ξηρού εμπορεύματος. Επιπλέον αναλαμβάνουμε ειδικές μεταφορές και μεταφορές άλλων εμπορευμάτων και οικοσκευών από και προς την Κω.

Στη πορεία μας στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη και δημιουργήσαμε ισχυρές συνεργασίες με μεγάλες εμπορικές και κατασκευαστικές εταιρείες της Ελλάδας.

logo.png

Γιατί να μας προτιμήσετε

Βασική προτεραιότητά μας είναι η προστασία και η ασφάλεια των εμπορευμάτων σας.

Επαγγελματικότητα

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους συνεργάτες, οι οποίοι θα φροντίσουν για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων σας.

Υποδομή

Ο σύγχρονος ιδιόκτητος στόλος των φορτηγών αυτοκινήτων που διαθέτουμε, ανανεώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εκάστοτε μεταφοράς.

Πιστοποίηση

Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό με όλες τις προδιαγραφές και τα πιστοποιητικά ασφάλειας και υγιεινής.

Ασφάλιση

Όλα τα εμπορεύματα που μεταφέρουμε είναι ασφαλισμένα παντός κινδύνου για τη μεταφορά τους.

Από το 1982 μέχρι σήμερα μεταφέρουμε με ασφάλεια, ταχύτητα και συνέπεια, κάθε είδους εμπόρευμα ή οικοσκευή.

 

Η μεταφορική εταιρία ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΠΕ, με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο των μεταφορών από το 1982, εγγυάται άριστες υπηρεσίες μεταφοράς...

Εξπρές Ελλάς

 

ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΠΕ

1ο χλμ Επαρχιακής Οδού & Μάρκου Kλαδάκη, Μαρμαρωτό, 85300 Κως - Δωδεκάνησα (χάρτης)

E-mail: expres_h@otenet.gr

Τηλέφωνο: 22420 21000, 22420 28257

Συνεργάτες

Στην Αθήνα, συνεργάτες μας από το ξεκίνημα της επιχείρησης, οι φίλοι μας: